Informatie


Over Kampeerboerderij “De Kiek” …

Kampeerboerderij “De Kiek” in Alphen ligt in een natuurrijke, mooie en historische omgeving. Het is een groepsaccommodatie voor groepen tot 170 personen. Deze personen kunnen ondergebracht worden in 6 ruime slaapzalen.

Er ligt op loopafstand een prachtig vrij toegankelijk zwembad ” ’t Zand “, met speelweiden, strand etc. Ook op loopafstand een zeer mooi natuurgebied met veel bos en heideveld met veel historische en landschappelijke waarden. Zo bevindt zich vlak achter de kampeerboerderij een prachtige uitgestrekt heide gebied, met fenomenale historische Keltische begraafplaatsen! Ook kunt een fraaie wandeltocht maken door een moerassig gebied, en natuurlijk, niet te vergeten, zijn de imposante bossen waar u menig dier tegen zal kunnen komen.

Vanaf onze Kampeerboerderij kunt u veel mooie uitstapjes maken. De “Efteling”, “Beekse Bergen” en “Bobbejaanland” zijn zeer nabij gelegen. U bent bij ons slechts 3 km van de Belgische grens met alle mogelijkheden van dien.

Voor de wandelaars en natuurliefhebbers zij er in de omgeving volop wandel en fietsroutes. Tevens bevindt u zich 100m afstand van een recreatief fietspad “Het Bels Lijntje” , knooppunt 72, van Tilburg naar Turnhout. Van Tilburg naar Turnhout fietst u door mooie en landelijke natuur.

Wij hebben naast onze kampeerboerderij een melkveehouderij in bedrijf. Wat natuurlijk leuk is voor klein en groot! We geven u graag een leuke excursie door onze stal, geheel gratis! Ook zijn andere arrangementen mogelijk, denkt u bijvoorbeeld aan een leuke huifkarrentocht. Of wat dacht u van een prachtige puzzeltocht, te voet over de mooie Brabantse heide?

De Kiek bestaat al 60 jaar en we zullen U graag verwelkomen in het mooie Brabantse Alphen en natuurlijk met onze gulle Brabantse gastvrijheid.